Leren rokken voor de hersft

Het is weer herfst en dat betekent warme kleren. Maar dat betekent niet alleen maar broeken. No way, ook rokken kan je nog makkelijk dragen in de herfst. Check deze rokken en jij rockt de herfst!

Leren rokken zijn helemaal in en gaan goed samen met andere stoffen, zoals we op de catwalk hebben gezien de afgelopen tijden. De leren rok is een must have van het moment.

De kleuren waar deze leuke rokken in worden gemaakt zijn super classy en klassiek en kan je overal bij aan. Bij een leren rok gaat het tegenwoordig om het combineren van stoffen. Bij leer kan je dat het beste doen met bovenkantjes van gebreide materialen, wil, of juist zo’n sporty stofje. Draag er platte schoenen onder. Denk aan ballerina’s, slippers of sandaaltjes. Voor de herfst is het het mooiste als je ze kan combineren met loafers of espadrilles.

De rokken hebben natuurlijk verschillende modellen. Allemaal hebben ze iets unieks wat de hele outfit en de hele look net iets extra’s geeft. Denk aan de camel classis, rock stud, great find, baby blues, wrap star, sip it up, fringe factor, etc. Hiermee worden bijvoorbeeld de risten bedoeld, of de flip overs. Elke rok heeft iets anders, waardoor het je look een update geeft. Super classy en enorm fashionable.

Acne-sm alexanderwang-sm BananaRepublic-sm isabelmarant-sm Joseph-sm ProenzaSchouler-sm SaintLaurent-sm victoriabeckham-sm

Balmain-sm