Leugens om bestwil

Liegen tegen een romantische partner helpt ons omgaan met de beperkingen die onze intieme relaties te leggen .

Eerlijk gezegd , bedriegen een romantische partner blijkt de meest efficiënte en effectieve manier van handhaving van de beloningen die we krijgen van onze romantische relaties bij het nastreven van extra – relationele doelen en activiteiten achter een partnerís terug.
Hoe kunnen we beslissen wanneer te liggen en wanneer de waarheid te vertellen ? Nou, de meeste van de tijd die we niet bewust nadenken over misleidende onze partners . Eerder dergelijke beslissingen worden beheerst door onze emoties en gewoon lijken te gebeuren wanneer de juiste situatie zich voordoet. Vaak een gevoel van opwinding , kansen en opwinding kan ons leiden naar paden we niet van plan was het reizen. Een gevoel van angst , verlies , en schroom , aan de andere kant , voor ons aanleiding om cover- up wat weíve gedaan en zijn conservatiever op de korte termijn . Gelukkig is onze emoties zijn erg goed in het lezen van situaties en het houden van onze misleidend gedrag binnen de perken. Onze emoties ons aanleiding om een ​​aantal van onze vrijheden te herwinnen , terwijl ook zodat we de voordelen die we krijgen van onze intieme relaties te onderhouden .
Wanneer u een stap terug te nemen en zet het geheel , het beeld dat naar voren neigt nogal ironisch . Omdat onze romantische relaties zijn zo belonen nog knellend , we zijn tegelijkertijd meer waarheidsgetrouw en meer bedrieglijke met degenen die we liefhebben . Daarnaast plaatsen we de meest vertrouwen in de persoon die het meest waarschijnlijk om ons te misleiden , net zoals we de meeste kans om de persoon die houdt en vertrouwt ons het meest te misleiden . Dit zijn slechts enkele van de paradoxen die ontstaan ​​bij het nemen van een goede blik op het gebruik van misleiding in onze romantische relaties. Het meeste van wat ontdekt is in strijd met onze meest gekoesterde overtuigingen over liefde en romantiek , dat is, het idee dat volledige openheid en intimiteit zijn een centraal en bepalend kenmerk van verliefdheid .
In eerste instantie de meeste mensen vermijden op zoek naar frauduleuze handelingen van een geliefde. Maar als je begint om je eigen gedrag beter wordt het moeilijker om de mate waarin ligt ontslaan onderzoeken , verraad , geheimhouding en bedrog zijn altijd aanwezig in onze nauwe relaties. Hopelijk zal je op een grotere waardering te nemen voor de complexiteit van uw relaties en een rijker inzicht in wat het betekent om verliefd te zijn . Ongeacht het uiteindelijke resultaat , het nemen van een korte blik op misleiding in je leven zal de manier waarop je jezelf en anderen eens te veranderen .

Authored by: Gabrielle Vaartjes

Geef een reactie