Leuk jurkje voor bruiloft

Moet je naar een bruiloft en weet je niet wat je aan moet? Een veel voorkomend “probleem”, maar niet moeilijk op te lossen. Met een leuk jurkje voor de bruiloft zit je qua stijl in ieder geval altijd goed.

Een regel om te onthouden is dat je nooit (nee nooit) mooier of opvallender moet zijn dan de bruid. Houd hier dus rekening mee in de keuze van jouw jurkje. Daarnaast mag je jurkje nooit de kleur van de trouwjurk zijn, dus over het algemeen is een wit leuk jurkje voor een bruiloft not done. Verder hangt het eigenlijk af van het soort bruiloft, als het een erg officiële bruiloft is, dan mag je jurkje zeker niet te kort zijn, maar is het erg casual, dan kan de lengte weer wat korter als je wilt.

Als deze gele jurk je stijl is, dan is dit een erg leuk jurkje voor een bruiloft. Niet té opvallend, maar zeker feestelijk. Ook de lengte is helemaal goed. Als het wat te koud is, dan zou je er nog een leuk vestje of jasje over kunnen doen.

 

Dit leuke jurkje voor een bruiloft is erg stijlvol voornamelijk door de vorm van de rok en de elegante stofkeuze. De rok lijkt een beetje op een bloem en dat past natuurlijk erg goed bij een bruiloft en de kleur is niet zo uitgesproken dat de ogen alleen maar op jou gericht zijn.

Hoewel de kleur van het vestje wel knalt, het is rood, is het ook weer niet zo erg. Je zult absoluut aandacht krijgen en je zou ook kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een groen of roze vestje om het geheel iets minder opvallend te laten worden.

Dit leuke jurkje kan je zeker naar een bruiloft aan. Heel mooi en stijlvol door de aparte riem, en je kan je er heerlijk vrij in bewegen. Top dus voor een drukke feest dag.

Authored by: Redactie