Leuke en handige hoesjes voor je telefoon

Eigenlijk iedereen heeft een telefoon, maar het is ook handig als je je telefoon een beetje goed kunt beschermen. Je wilt natuurlijk dat hij nog langer mee gaat. Daarom zijn hoesjes super handig! Er zijn ook nog eens heel erg veel hoesjes te koop zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Er zijn verschillende prijzen, materialen en vormen. Je kunt dus uit van alles kiezen, maar wat is nu eigenlijk een beetje hip? Hier onder staan een paar voorbeelden van hele leuke en hippe hoesjes.

tasjeintas.nl

Leer is helemaal in de mode. Leer is handig, stoer en stevig. Het gaat dus lang mee en het ziet er super mooi uit. Leren hoesjes zijn voor mannen en vrouwen leuk en je kunt ze bijna overal kopen. Het is dus niet zo moeilijk om er eentje te vinden. Leren hoesjes met een extra stoer uiterlijk zijn al helemaal leuk. Een donkerbruin grof hoesje met een dikke stikrand is bijvoorbeeld erg mooi. Dit valt op en het heeft het voordeel dat het nog steviger is dan gewone hoesjes.

handwerkjuffie.blogspot.com

Ook kleuren zijn in de mode. Het is dus ook leuk om een hoesje te nemen met een hele felle kleur. Dat kan leer zijn maar natuurlijk ook rubber of plastic. Je kunt er ook voor kiezen om iets te nemen met super veel kleurtjes of een leuk printje. Streepjes en stipjes zijn altijd leuk maar ook bloemetjes en het aztekenprintje doet het altijd erg goed. Een voordeel van een hoesje met een felle kleur of felle kleuren is, dat je hem niet zo snel kwijt raakt! Hij valt namelijk altijd op in je tas met al je spullen, of ergens in het gras of in de bus. Het duurt in ieder geval niet lang voor dat hij door iemand gezien wordt.

foto.hema.nl

Een ander leuk idee is een hoesje met een eigen foto er op. Je kunt bijvoorbeeld bij de HEMA je eigen telefoon hoesje laten maken met een foto. Zo heb je een super origineel hoesje die niemand anders heeft. Je hebt vast wel een leuke foto met vriendinnen, je vriendje of je huisdier. Echt super leuk! Ook leuk als een cadeau.

Authored by: Redactie