Leuke hemdjes voor de zomer

Als de zon begint te schijnen kunnen eindelijk die dikke truien uit en met een beetje mazzel ook de lange mouwen, tijd dus voor leuke hemdjes voor de zomer. En gelukkig is er deze zomer keus genoeg in leuke hemdjes.

Of je nu van sportief of romantisch, stoer of feestelijk houdt er is altijd wel een hemdje te vinden dat bij je past. En daarnaast kun je hemdjes makkelijk combineren met een broek of een rokje. Als het dan wat frisser wordt staan die leuke hemdjes ook super onder een jasje of een bloesje. Zo kun je toch verschillende outfits creëren zonder dat je bankrekening geplunderd wordt.

Helemaal hip deze zomer zijn de hemdjes met een aparte open rug. Dit leuke hemdje voor de zomer heeft een hart uitgesneden in het rugpand. Op deze manier wordt je rug ook een beetje bruin, maar dan wel in hartvorm! Je kan dit hemdje ook prima dragen tijdens het sporten overigens, dan wel wel met een sportbh eronder natuurlijk.

Een andere manier om toch een beetje bruine rug en schouders te creëren is door middel van de ragdunne spaghetti bandjes van dit leuke zomer hemdje. Het witte hemdje staat super leuk op de ultra gebleekte skinny jeans.

Een ander leuk hemdje voor in de zomer met een aparte achterkant zie je hier. Juist het strikje op het rugpand zorgt voor een vrolijke twist bij dit workout shirt.

De romantische types onder ons zijn misschien wel gecharmeerd van dit leuke hemdje met bloemetjes voor de zomer. Met knoopjes aan de voorkant en een geruite onderkant wordt een mooi geheel bereikt. Leuk op een korte jeans, maar ook mooi op een wit rokje bijvoorbeeld.

Ben je op zoek naar een leuk hemdje voor een zomer feestje? Dan zijn pailletten iets voor jou! Dit hemdje met gouden pailletten springt zeker in het oog en geeft iedere outfit gelijk een feestelijke touch.

Authored by: Redactie