Leuke kleding tips

Al jou zomerkleding alweer naar boven gehaald en je winterkleding weer ver achter in de kast gestopt? Maar valt jou zomerkleding van vorig jaar nogal tegen? Dan is het tijd om weer eens te gaan winkelen! Vind jij winkelen erg leuk, maar kan jij wel wat tips gebruiken? Dan ben jij hier op de goede plek. Ik ga jou helpen bij het uitzoeken van leuke nieuwe kleding.

Allereerst wil ik je aanraden dit seizoen te gaan voor veel kleur en printjes. Waar de nadruk de afgelopen maanden nogal lag op neutrale sombere kleuren mogen de vrolijke kleurtjes nu weer volop gedragen worden!

Voordat je gaat winkelen is het handig alvast duidelijk te maken naar jezelf waar je precies naar op zoek bent en wat voor soort kleding nou echt bij jou past. Neem als voorbeeld zoiets als de juiste kleur van de broek. Natuurlijk kan je hier in de winkel zelf pas naar gaan kijken, maar dat levert vaak een hoop frustraties op wanneer jij niet zo goed kan kiezen tussen een aantal kleuren. In dat geval is het erg handig wanneer jij die overwegingen thuis al hebt gemaakt. Bespaart je ook nog een hoop tijd.

Verder wil ik je als tip mee geven altijd, maar dan ook altijd, te wachten tot de opruiming en dan op het juiste moment jou inkopen te doen.

Ook wil ik je aanraden te gaan voor een keer iets totaal anders. Doe eens wild en wees creatief! Pak een fel roze broek en combineer die met een wit shirtje. Zo creƫer jij een opvallende en originele look. Durf gezien te worden en wees niet bang een hoop blikken te trekken.

Een andere tip is eens te kijken bij de H&M. Je kent de winkel vast al wel, maar wist jij ook dat ze een web shop hebben? Erg praktisch, overzichtelijk en leuk vormgegeven. Ik kan je de web shop zeker aanraden.

Blauw is ook erg in de mode dit seizoen.

hm.com

Authored by: Redactie