Leuke korte broekjes

Als de zon zich laat zien, wil je die natuurlijk ook op je benen laten schijnen om weer van de melkflessen af te komen. En hoe kan dat beter dan door leuke korte broekjes te dragen? En als je benen nog wel erg wit zijn, dan biedt de zelfbruiner natuurlijk uitkomst. Zo zien je benen er met een paar keer smeren al een stuk gekleurder uit.

Gelukkig zijn er genoeg leuke korte broekjes te vinden en voor iedere smaak is wel wat verkrijgbaar. Of je nu meer van jeans houdt, of pastelkleur, er is voor elk wat wils.

Op je stoere vans met je skateboard lekker in de zon boarden, wat wil je nog meer? En met leuke korte broekjes zoals deze wordt je makkelijk en snel bruin en het staat nog eens mooi ook. Nu alleen hopen dat je niet onderuit gaat en je knieĆ«n open haalt…

Ook voor de romantische types zijn leuke korte broekjes te vinden. Ik vond deze echt super mooi en zou er zelf niet op gekomen zijn: een wit kort broekjes helemaal van kant gemaakt. Lekker zomers met een geel topje. Ik kan me zo voorstellen dat dit setje in je vakantiekoffer mee gaat. Ideaal voor naar het strand of voor een stukje over de boulevard.

Wil je graag een beetje opvallen? Dan zijn er ook leuke korte broekjes in hippe kleuren te vinden. Zoals deze in fel rood met een paar hippe slijtageplekken er in gemaakt en een rafelige onderkant. Fijn met een wit topje er op bijvoorbeeld.

En zoals je ziet zijn er zelfs leuke korte broekjes als setje te koop. En wat is er nou vrolijker in de zomer dan gele en oranje bloemen op je kleding. Zo ben je zelf al snel het zonnetje in huis en heb je die zon buiten niet meer nodig…. alhoewel…

Authored by: Redactie