leuke oranje kleding

Bij oranje kleding denk je misschien meteen aan Nederland en voetbalkleding. Gelukkig hoeft dat echt helemaal niet zo te zijn. Oranje kleding is eigenlijk heel erg modieus en het kan super mooi staan in combinatie met allemaal andere kleuren. Er zijn veel verschillende tinten oranje, dus het past bij iedereen!

Hier onder staan een paar leuke combinaties of kledingstukken in het oranje. Zo kun je zien dat oranje heel erg leuk is en dat het echt niet alleen op bepaald dagen in het jaar in de winkels moet liggen. Eerst droeg ik ook bijna nooit oranje, maar nu hangen er eigenlijk best veel oranje kledingstukken in mijn kast!

Een oranje rokje kan heel erg netjes staan. Als je bijvoorbeeld naar je werk moet, of iets anders waar je er netjes uit moet zien kan dit het perfecte rokje zijn. Je kunt zien dat oranje erg mooi staat bij beige, wit en zelfs geel. Dit is een erg vrolijke en zonnige outfit. Met deze outfit val je op!

Deze kleur zit een beetje tussen oranje en rood in. Ook bij deze outfit is oranje gecombineerd met wit en beige. Ik vind dat deze kleuren goed bij elkaar passen en dat oranje de outfit echt vrolijk maakt. Als dit blouseje ook een basic kleur zou zijn, zou de outfit best saai zijn.

Deze blouse is super oranje, het is echt een neon kleur. Ik vind dat deze kleur heel erg mooi staat bij donkerblauw. Deze twee kleuren versterken elkaar.  Deze oranje kleur vind ik modieus en het past echt bij de mode van nu. Op dit moment worden er veel felle kleuren gedragen waar oranje er zeker één van is.

Oranje is een goede kleur voor een rok of een jurkje. Deze kleur laat je er zomers uit zien en het is ook niet erg als de stof een beetje doorschijnt. Zwart is ook een goede kleur om met oranje te combineren, vooral als het een zachte kleur oranje is.

Als je nog een beetje rustig aan wilt doen met oranje, ga dan gewoon voor een leuke accessoire! Oranje accessoires kunnen je outfit ook veel leuker maken.

weheartit.com

Authored by: Redactie