Leuke tekstjes

Als je niets te doen hebt, lees je vast wel eens grappige of leuke tekstjes op internet. Ik in ieder geval wel. Sommige tekstjes zijn gewoon super grappig en andere juist mooi. Met tekstjes kun je zo veel zeggen, vooral als er ook nog een foto bij staat. De tekstjes kun je bijvoorbeeld op je Facebook zetten, of gewoon als achtergrond op je computer.

Veel mensen gebruiken een tekstje als een achtergrond voor Facebook, een mobiel of een laptop. Als het een mooie spreuk is kun je er altijd weer even naar kijken. Misschien roept het tekstje dan wel leuke herinneringen op, of maakt het je vrolijk. Hier onder staan een paar korte uitspraken die leuk zijn om te onthouden of om te bekijken. Misschien staan ze zo ook op jou achtergrond.

Als je je rot voelt of chagrijnig bent, kun je altijd even op zoek gaan naar een tekstje die je opvrolijkt. Het kan natuurlijk ook andersom. Je kunt ook een testje naar iemand anders sturen om een boodschap te geven, dat is vaak makkelijker en leuker dan een heel verhaal vertellen. Soms zegt één zin namelijk al genoeg.

Veel tekstjes of uitspraken gaan over gelukkig zijn. Iedereen heeft natuurlijk een andere manier om gelukkig te worden, maar het is altijd leuk als je een spreuk hebt waar je steeds weer even aan kunt denken als je bijvoorbeeld heel erg in de stres zit. Meestal valt het allemaal wel mee en kun je door het kijken naar een spreuk weer even tot je zelf komen.

Het valt me erg op dat veel spreuken en tekstjes gaan over dat mensen zich niet te veel zorgen moeten maken en dat ze van het leven moeten genieten. Soms zit er meer achter een korte zin dan je zou denken. Het is dus de moeite waard om er iets langer over na te denken.

Sommige tekstjes of boodschappen zijn gewoon grappig, het is natuurlijk leuk om het dan even door te sturen naar iemand. Je kunt ook een paar spreuken uitprinten en ophangen op een plek waar je vaak langs loopt.

weheartit.com

Authored by: Redactie