Leuke tekstjes

Die leuke tekstjes op internet, wie kent ze nou niet? Je komt ze werkelijk waar overal tegen. Niet alleen op internet, maar ook op straat kan je niet om de tekstjes heen. Maar wat bedoel ik nou precies met leuke tekstjes? Met leuke tekstjes bedoel ik korte of soms ook lange spreuken die iemand aanspreken. Vaak zit er ook een grote boodschap in of kan jij je jezelf erin plaatsen en je gevoel erin kwijt.

Je kan de tekstjes goed gebruiken voor de social media. Bijvoorbeeld een leuke tekstje plaatsen op facebook of hyves is erg trending op dit moment. Het wordt veel gedaan onder de jongeren, maar ook onder de ouderen is het erg populair.

Je kan de tekstjes ook goed gebruiken om iemand anders wat duidelijk te maken. Stel, je relatie is net voorbij en je wilt eigenlijk nog iets kwijt aan iemand, maar wilt niet recht in zijn gezicht iets tegen hem zeggen. Dan kan je zoiets ok duidelijk maken door middel van een kort tekstje met een boodschap erin verwerkt.

Dit tekstje vind ik persoonlijk ook erg mooi. Het toont een hoop liefde en naar mijn mening is het een erg lief tekstje. Ook is hij erg kort en pakkend en springt de tekst echt naar voren. Dit komt ook doordat de achtergrond wit is en de tekst dik gedrukt is gemaakt en zwart. Hierdoor valt de tekst lekker op.

Dit is zo’n typich meiden tekstje om je ex iets duidelijk te maken. Het betekent dat de relatie voorbij is, maar dat dat nog niet zegt dat jij geen gevoelens meer hebt. Waarschijnlijk zit jij nog erg met je ex en ben je eigenlijk nog niet over hem heen en wil je hem dat op de een of andere manier duidelijk maken, maar is de stap om contact te zoeken iets te groot.

Erg pakkend en erg zomers en vrolijk! Gebruik dit plaatje als achtergrond op jou pagina.

Erg mooi!

weheartit.com

Authored by: Redactie