leuke verkleedtips

Iedereen heeft wel eens een themafeestje of een verkleedfeestje. De grote vraag is dan natuurlijk meteen wat je aan moet doen. Bij een themafeestje is het natuurlijk wel iets makkelijker, maar soms is het echt heel erg moeilijk. Het is al helemaal niet leuk als je ergens komt en als iemand precies het zelfde aan heeft als jij.

Als je een verkleedfeestje hebt is het wel leuk als je er origineel uit ziet, het hoeft niet altijd maar het is wel leuk. Daarom staan hier onder een paar leuke en handige tips voor een super leuke verkleed outfit. Er zijn een paar items die ik eigenlijk heel erg leuk vind in een outfit voor een verkleedfeestje. Kijk dus snel hier onder!

Als je bijvoorbeeld een gemaskerd balĀ  hebt, is het wel leuk als je maskertje ook echt bij je jurk past. Een zwart maskertje vind ik meestal erg mooi, maar je kunt ook voor iets kiezen wat meer opvalt. Een zwart en basic maskertje is vaak handig als je jurk al heel erg opvalt.

Grappige schoenen of opvallende pakken zijn altijd leuk. Je loopt dan wel eerder de kans dat je het zelfde pak als iemand hebt, maar je kunt ook verschillende delen van verschillende pakken aan doen. Als een vriend of een vriendin ook een pak aan doet, kunnen jullie delen uitwisselen. Dat zorgt voor een leuk effect.

Je kunt ook een hele leuke outfit aan doen die heel erg anders is dan de rest. De outfit hier boven is bijvoorbeeld erg grappig. Je zou niet meteen verwachten dat iemand hier mee gaat lopen, maar het ziet er heel erg leuk en grappig uit. Dat masker hoef je natuurlijk niet de hele avond op te houden maar een zwaard is altijd een leuk item.

Maskertjes kun je ook gebruiken voor andere feestjes. Het hoeft niet altijd een gemaskerd bal te zijn. Een roze met goud maskertje vind ik heel erg vrouwelijk, maar een masker met veren of diamantjesĀ  is ook erg leuk.

Je kunt ook voor een outfit gaan die iets meer basic is. Je kunt deze kleding dan ook nog in het dagelijks leven aan. Dit hemdje zou je ook overdag aan kunnen doen, maar je zou hem ook in een indianen outfit kunnen gebruiken.

weheartit.com

Authored by: Redactie