Leuke vestjes

Vestjes heb je als vrouw vrijwel altijd wel eens nodig. Wanneer jij een mooi topje aan hebt, maar het ’s avonds net wat frisser wordt, is een vestje een goede vervanger van de jas. Daarnaast is een vestje makkelijker mee te nemen dan een jas. Maar voor wat voor vestje ga jij nou? En waar haal jij deze vandaan?

Allereerst zou ik je als tip mee willen geven te gaan voor een lekker luchtig vestje. Een vestje van een dunne stof dus. Dit in verband met de zomer. Het kan in de zomer nogal warm worden, en misschien ga jij wel op vakantie naar een heet land? Dan heb jij vrij weinig aan een dik vest.

Daarnaast zou ik je de H&M willen aanraden als winkel om vestje te kopen. Je kan ze hier namelijk al in huis halen voor heel weinig geld, en de kwaliteit van deze vestjes is best wel goed! Handig wanneer jij niet zoveel geld te besteden hebt, maar wel leuke kleding wilt dragen en niet wilt dat je kleding direct stuk is. Ook hebben ze bij de H&M een heleboel verschillende soorten vestjes. Geen H&M in de buurt? Geen paniek! De web shop is erg handig en bespaart je een hoop tijd.

Dit vestje is een echte must have voor elke kledingkast. Het vestje is vrij basis en door de zwarte kleur is het vestje gemakkelijk te combineren met andere kleding en kleuren. Zwart vloekt namelijk vrijwel met geen enkele andere kleur en is daarom erg praktisch in gebruik. Dit vestje kost maar 14,95 euro en is erg tijdloos waardoor jij er jarenlang, mits goed behandeld, mee kan doen.

Houd jij niet zo van zwart? Het vestje is ook nog verkrijgbaar in leuke andere kleuren zoals deze mooie paarse kleuren. Opvallend en erg zomers.

Of ga voor een vestje met een leuk printje zoals bovenstaand vestje. Draag er wel een neutraal shirtje onder.

Erg leuk is dit vestje zeker.

hm.com

Authored by: Redactie