Leuke zinnetjes liefde

Oh oh oh. Herken je dat gevoel? Je wilt iemand iets liefs sturen maar je weet niet wat, want was nou leuk om te sturen? Ik herkende dat gevoel dus daarom ben ik opzoek gegaan naar allemaal leuke zinnetjes liefde. Want soms dan wil je gewoon een zinnetje van de liefde maar je wilt ook dat het zinnetje leuk is. Dus tja hoe kom je daar nou op? Soms dan moet je gewoon goed op zoek gaan naar leuke zinnetjes. Gelukkig kan je daarvoor uitstekend bij ons terecht! Zo hoef je nooit druk te maken over de liefde want je kan namelijk altijd bij ons terecht. Hier onder hebben wij een aantal voorbeeld zinnetjes gegeven.

 

“Als ik iets zou kunnen zijn zou ik willen jouw tranen
dus ik wou dat ik geboren was in jouw ogen en sterven in jouw lippen”

“Op het einde hebben we altijd terugkeren naar de mensen. Ik wil dan bij jou zijn.”

 

“U vindt als je terugkijkt op je leven, dat de momenten waarop je echt geleefd hebben, zijn de momenten waarop je dingen hebben gedaan in een geest van liefde. ”
~ Henry Drummond

“Liefde kan niet verdragen onverschilligheid. Het moet worden gezocht. Zoals een lamp, het moet uit de olie van een ander hart, of de vlam brandt laag worden gevoed.
~ Henry Ward Beecher

“Liefde is wat de rit de moeite waard maakt”
~ Franklin P. Jones

Authored by: Celine

Geef een reactie