Leuke zomerse outfits

In de winter ben je misschien eerder geneigd om lekker die warme trui en die jeans uit de kast te pakken, in de zomer is het nèt even wat makkelijker om leuke zomerse outfits samen te stellen. Al was het alleen al omdat er meer bekeken en gekeken wordt op straat vanwege al die terrasjes.

Heb jij al een paar leuke zomerse outfits met je kleding gemaakt? Kijk gewoon wat je nu al in je kast hebt hangen en probeer een paar leuke combinaties te maken, eventueel zet je ze even op de foto, zodat je altijd inspiratie hebt op de momenten dat je het nodig hebt.

Je heerlijke vest dat je in de lente of herfst draagt, kun je in de zomer ook dragen als het even wat frisser is. Hier is bijvoorbeeld gekozen voor een fris wit rokje, zwart gebloemd topje en een beige vest. Helemaal hip, helemaal van nu en je kunt je vest altijd uit trekken als het toch te warm is.

Houd je van opvallen? Dan zijn de neonkleuren die nu zo trendy zijn helemaal jouw ding. Als je al een beetje bruin bent, dan staan ze supermooi, maar als je nog niet zo veel kleur hebt laten ze je net een beetje bruiner lijken. Deze leuke zomerse outfit met een felgekleurd neon rokje en een zwart topje is uitermate geschikt voor een warme zomeravond.

Op een iets frissere zomerse dag kun je op deze manier toch een kort broekje aan. Simpelweg door een wat warmer shirt aan te trekken. En als je daar een topje onder doet, kun je je shirt omknopen als de zon weer begint te schijnen.

Leuke zomerse outfits hoeven natuurlijk niet uit meerdere delen te bestaan. Dit mooie crème witte zomerse jurkje is al een outfit op zich. Leuk met een paar sandalen er onder en bijvoorbeeld een bruine tas als accessoires er bij.

 

Authored by: Redactie