Liam Hemsworth vertelt waarom zoenen met Jennifer Lawrence awkward was

De personages van Liam Hemsworth en Jennifer Lawrence zijn beste vrienden in de Hunger Games films, maar ook in het echt kunnen de twee goed met elkaar opschieten. Toch zag Liam Hemsworth er altijd tegenop op Jennifer te zoenen tijdens een filmscène. In de talkshow van Jimmy Fallon vertelt de acteur dat Jennifer vaak vlak voor de zoenscène iets smerigs at wat heel erg sterk rook zoals tonijn of iets met veel knoflook.

“Iedere keer dat ik Jennifer moest kussen, was behoorlijk ongemakkelijk”, vertelt Liam Hemsworth terwijl hij zijn hart lucht in de talkshow. “Als je haar ziet is het een geweldig plaatje en ze is een van mijn beste vrienden. Maar iedere keer als we een zoenscène hadden at ze vlak voordien knoflook, tonijn of iets anders smerigs.”

Volgens Liam Hemsworth plaagde Jennifer hem daar voor de scène dan ook nog mee. “Voordat we begonnen zei ze dan dat ze dat gegeten had en ze haar tanden niet gepoetst had.” vertelt hij Jimmy Fallon. “Fantastisch… Ik kan niet wachten tot ik het mag proeven”

Bekijk het filmpje hieronder voor een deel van het interview. Wil je alleen de verhaal over het zoenen met Jennifer Lawrence horen, speol dan door naar 2:45.