Lichaamstaal mannen verliefd

Hoe de lichaamstaal bij verliefde mannen interpreteren?

Het kan moeilijk zijn om te ontdekken of je date in jou geïnteresseerd is. Tenzij ze het je zelf vertellen , moet je zelf uitmaken of je door kunt gaan met een relatie of dat je beter naar iets beters uitkijkt.

De ogen spreken

De ogen van je date zullen al veel duidelijk maken, let dus op volgende tekenen.

De wenkbrauw flits
Als we iemand ontmoeten die we leuk vinden, dan gaan onze wenkbrauwen automatisch op en neer. Dit wordt de “wenkbrauwflits” genoemd. Als je dat opmerkt, dan weet je dat je ze aan de haak geslagen hebt.

Oogcontact

Als je date in je ogen kijkt terwijl je praat en het oogcontact gedurende de hele date blijft volhouden, dan zijn ze duidelijk geïnteresseerd en ze willen dat je dat weet!

Aandacht alstublieft

Dit is vanzelfsprekend. Als ze aandachtig zijn en luisteren naar alles wat je zegt, dan zijn ze geïnteresseerd. Maar als ze gemakkelijk afgeleid worden en om zich heen kijken, dan weet je dat het niets wordt.

De Ha Ha Factor

Als je date veel lacht en echt in lachen uitbarst telkens als je iets grappig zegt, dan is dat een goed teken dat ze je leuk vinden en dat deze date de goede richting uit gaat.
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Het is niet de wand, het is eigenlijk het spiegelbeeld van jezelf. Als je date de bewegingen die je maakt spiegelt en ook je manier van doen overneemt, dan is dat omdat ze zenuwachtig zijn en ze indruk op je willen maken. Je mag dit als een goed teken beschouwen, omdat het een goed teken is!

Wijs ernaar

Met onze lichaamstaal vertellen we veel van onszelf zonder we ons daarvan bewust zijn. Dus, als je date bij je zit terwijl zijn/haar handen of voeten in jouw richting wijzen, dan is dat een onbewuste manier om te zeggen dat zij je leuk vinden.

Ik voel mij mooi

Is je date zichzelf aan het oppoetsen? Een vrouw zal bijvoorbeeld vaak onbewust haar jurk rechttrekken, terwijl een man waarschijnlijk met zijn sokken zal spelen of zijn vingers door zijn haar zal halen. Dit gebeurt omdat je date probeert om een goede indruk op je te maken en er zeker van wilt zijn dat ze er altijd goed uit zien.
Kijk uit
Tekenen die het waard zijn om opgemerkt te worden zijn:
Aanraken
Als zij je speels aanraken (op zelfs per ongeluk), dan komt dat omdat zij je leuk vinden!
Zenuwachtigheid
Een beetje zenuwachtigheid is OK op voorwaarde dat het je date niet in de war stuurt! Een teken dat daarop kan wijzen is dat ze spelen met voorwerpen, zoals het ronddraaien met een glas op de tafel of dat ze spelen met het bestek.
Leunen

Voorover buigt of in jouw richting leunt, dan zijn ze aandachtig en geïnteresseerd. Achteruit leunen betekent meestal dat je date niet snel ergens zal toe leiden!
Onderuitgezakt

Als zij onderuitzakken, dan doen ze al zeker geen inspanning om een goede indruk op je te maken en kan je misschien gewoon doorgaan met je leven. Maar als ze rechtop zitten dan zijn ze waarschijnlijk aandachtig en geïnteresseerd in wat er aan het gebeuren is..

Natuurlijk moet je rekening houden met de gulden regel dat je nooit conclusies mag trekken op basis van een enkel teken maar dat je eerder moet letten op clusters van positieve of negatieve tekenen om tot een besluit te komen.

Dat gezegd zijnde, als je weet hoe je lichaamstaal moet interpreteren, dan zal je ook bewuster worden van de signalen die je zelf uitzendt. Bij je volgende date zal je exact weten welke taal je lichaam zou moeten spreken.

Authored by: Lisa