Musthave: Licht blauwe maxi jurk

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je niet mag missen! Nog op zoek naar een leuke maxi jurk voor de zomer? Dan ben je hier op de juiste plek! De musthave van vandaag is namelijk deze mooie licht blauwe maxi jurk die we online tegenkwamen bij Mode Musthaves.

Het is een lange maxi jurk gemaakt van een luchtige licht blauwe stof. Het bovenstukje van de jurk heeft een los gedeelte wat sierlijk hangt. De jurk heeft dunne schouderbandjes die gekruist doorlopen op de achterkant, waar een laag V-vormig rugdecolleté zit. De jurk is lekker luchtig en is daarom dus perfect te dragen op een mooie zomerse dag. Combineer de leuke jurk met een paar slippertjes en doe een grote flaphoed op. Zet alleen nog een mooie zonnebril op je neus en jij bent klaar voor een heerlijke dag op het strand. We love it!

Hebben jullie al een mooie maxi jurk geshopt voor de zomer? Bekijk de mooie licht blauwe jurk hieronder en shop hem snel online bij Mode Musthaves voor €34,95. Wat vinden jullie van deze licht blauwe maxi jurk van Mode Musthaves?

maxed_out_blues_sfeer0001

Mode Musthaves. €34,95.