Licht roze jurkjes

Licht roze is dé kleur wanneer we het over dames mode hebben en is de laatste tijd ook erg in populariteit aan het stijgen. Dat is dan ook niet voor niets. Licht roze is naast een erg vrouwelijke en schattige kleur ook nog eens een erg zomerse kleur! Vandaar dat je de kleur dan ook met name in het zomer seizoen tegenkomt in de winkels.

Jurkjes stralen van zichzelf altijd al iets vrouwelijks en schattigs uit en daar sluit de kleur licht roze mooi bij aan. Vandaar dat dit ook een veelgebruikte combinatie is. Draag de jurkjes naar het strand of naar een leuk feestje en jij zal hoe dan ook geen aandacht te kort komen!

Dit jurkje staat erg zomers. De stof is vrij luchtig waardoor jij het niet te snel te warm zal krijgen in dit jurkje. Combineer het jurkje met een paar schattige teenslippers en jou strand look is helemaal compleet! Een grote zonnebril op en kom maar op met die zon!

Of ga voor deze mooie jurk. De jurk is met name erg geschikt voor bijzondere gelegenheden als een gala. Het ceintuur zorgt ervoor dat jou figuur goed tot zijn recht komt en mooi naar voren komt. Deze jurk legt dan ook veel nadruk op jou lichaam.

Ook leuk is deze jurk versierd met glittertjes. Door de glitters straal jij zowel letterlijk als figuurlijk. Draag onder deze jurk een paar hele hoge sierlijke hakken. Hierdoor lijken jou benen langer en dunner en komt jou kleding beter tot zijn recht. Voor wat inspiratie voor een paar nieuwe pumps kan je terecht op pumpsinsider.nl.

Met dit outfit ben jij helemaal klaar voor dat gezellige feestjes! Het tasje vind ik een echte pluspunt aan deze look. Het tasje staat sierlijk en matcht mooi met het roze jurkje. Ook is het erg handig, omdat je op deze manier gemakkelijk je mobiel en dergelijke kan meenemen.

 

Deze jurk is één van mijn favorieten!

weheartit.com

Authored by: Redactie