licht roze spijkerbroek

Spijkerbroeken kan een vrouw niet genoeg in haar kast hebben liggen. Maar het is ook wel eens leuk om voor wat anders te gaan! Ben jij niet zo’n fan van rokjes en jurkjes, maar ben je een beetje klaar met die saaie donkere spijkerbroeken? Ga dan voor een hippe broek in een leuk kleurtje! Een kleurtje die ik je dan zou willen aanraden is de kleur roze. Deze kleur is erg in haar populariteit aan het stijgen. Dit merk je doordat de kleur weer veel in de winkels te zien is. Vooral onder de zomer broeken is de kleur erg populair.

Ga dit seizoen voor een hippe skinny jeans. De zomer komt eraan en dat betekent dat lange broeken al vrij snel te warm zijn. Daarom is het verstandig om voor het aanschaffen van jou nieuwe broek goed naar het materiaal te kijken. Ga voor een broek van dun en licht materiaal zodat jij het niet te snel te warm krijgt in je broek. Dat moet je natuurlijk zien te voorkomen want dat kan met heet weer erg vervelend zijn.

Ga voor licht roze! Deze kleur staat niet alleen erg schattig, de kleur valt ook nog eens lekker op! Zo weet jij in ieder geval zeker dat je aan aandacht geen tekort zal komen. Met deze broek aan zal jij een heleboel blikken trekken.

Waar je wel goed op moet letten wanneer je voor een broek in een felle kleur gaat, is het combineren van deze broek. Mijd andere felle kleuren wanneer je een fel gekleurde broek draagt. De kans dat deze kleuren dan bij elkaar gaan vloeken is namelijk heel erg groot en dat moet je niet willen, dat ziet er namelijk echt niet uit. Kleuren die goed bij roze kunnen zijn bijvoorbeeld wit, beige en zwart.

Erg hip!

Of ga voor een leuk kort model broekje zodat jou benen lekker kunnen bij bruinen!

Ga in ieder geval voor de kleur roze.

weheartit.com

Authored by: Redactie