Licht roze vans met studs

Vans zijn dé schoenen van dit moment. Dat is iets waar jij waarschijnlijk ook al achter was gekomen. Vans zie je namelijk overal. Ze liggen overal in de winkels en je ziet ze overal op straat gedragen worden. De schoenen zijn razend populair. En dat is dan ook niet voor niks. Vans zitten heerlijk en staan ook nog eens heel erg leuk. Een combinatie die je niet zo vaak tegenkomt. Ook zijn vans verkrijgbaar in een heleboel verschillende kleuren, soorten en maten. Hierdoor zit er voor iedere vrouw wel iets tussen wat bij haar past. Aan de andere kant is dit ook wel weer een nadeel. Met zoveel keuze wil het kiezen nog wel een lastig zijn. Ben jij een vrouw die daar wel problemen mee heeft? Dan ben jij hier op de goede plek! Ik ga jou helpen bij het maken van een goede keuze!

Ga in ieder geval voor de kleur licht roze dit seizoen. Deze kleur is helemaal in de mode. Ook is de kleur uitermate geschikt voor zonnig zomers weer doordat de kleur van zichzelf heel erg vrolijk en licht is.

Daarnaast wil ik je aan raden te gaan voor vans met studs. Het is je vast al wel opgevallen dat studs helemaal in de mode zijn. Je ziet ze dan ook overal op verschijnen. Van tassen, tot schoenen tot kleding, je kan er niet omheen! Ga dus in ieder geval voor studs. Dan weet jij zeker dat je er volgens de laatste trends bijloopt.

 

Ook leuk zijn deze vans in een lichte blauwe kleur.

Deze vans zijn een echte must have! Ze mogen dan ook zeker niet aan jou kledingkast ontbreken. Wees er dus snel bij! Ze staan niet alleen heel erg leuk. Ze zitten ook nog eens heel erg lekker. Handig voor wanneer jij van plan bent een lange wandeling te gaan maken.

Hebben!

Deze vans raad ik je zeker aan! Ze zijn super hip en erg vrolijk.

weheartit.com

Authored by: Redactie