Lichtblauwe blazers

Op zoek naar een nieuw blazertje, maar kan jij hier wel wat handige tips bij gebruiken? Dan ben jij hier op de goede plek beland! Ik ga jou helpen bij het uitzoeken van een leuk nieuw blazertje. Allereerst moet jij voor jezelf nagaan naar wat voor soort blazer je op zoek bent. Vaak zie je mensen in de winkels rondstruinen die absoluut niet weten waar ze naar op zoek zijn en dan kan het al met al veel tijd gaan kosten. Denk hier dus van te voren goed over na!

Vergeet hierbij niet een keuze te maken voor een bepaalde kleur. Anders kan je alsnog erg lang in de winkel gaan twijfelen. Weet jij niet zo goed voor wat voor soort kleur je dit seizoen het beste kan gaan? Ga dan voor de kleur licht blauw! Deze kleur is momenteel erg in opkomst en is een echte must have. De kleur licht blauw straalt een hoop elegantie uit en ziet er erg verzorgd uit. Ook is de kleur erg zomers, en laat het nou net zomer worden!

Ga voor een vlot model en draag er een licht shirtje onder. Zo vergroot je het contrast tussen de kleuren en laat je jou lichtblauwe jasje beter opvallen. Wanneer jij iets nieuws hebt gekocht wil je natuurlijk wel dat iedereen dat kan zien. En terecht!

Weet jij niet zo goed waar je jou jasje vandaan moet halen? Dan zou ik jou de winkels h&m, Zara en mango willen aanraden. Deze winkels verkopen namelijk een hoop blazertjes, dus de kans dat je er een licht blauw exemplaar tegenkomt is erg groot, Ook is de kleding hier goed betaalbaar zodat jij niet direct platzak thuis komt.

Ook voor mannen is de lichtblauwe blazer een heuse must have deze zomer. Wees er dus snel bij!

Studs zijn erg trending momenteel. Een licht blauwe blazer met studs is dan ook zeker aan te raden. Hip en modieus!

Combineer je jasje met een mooi hemdje.

weheartit.com

Authored by: Redactie