Lichte spijkerbroek

We kennen allemaal het grote voordeel van een donkere spijkerbroek: je lijkt er slanker en langer in! Waarschijnlijk heeft elke vrouw wel één of meerdere donkere spijkerbroeken in de kast hangen. Maar daarmee doen we de lichte spijkerbroek te weinig eer aan.

De lichte spijkerbroek staat mooie en fris in de zomer en is makkelijker te combineren dan je denkt. En als je het goede model lichte spijkerbroek kiest, komt jouw figuur prima tot zijn recht.

Wie ooit beweerde dat donkerblauwe jeans niet te combineren is met een lichte spijkerbroek, moet toch nog maar eens naar deze combinatie kijken. Een witte lange top met een gilet van donkere jeans op een lichte spijkerbroek: een prima idee voor een mooie zomerdag.

Bij een lichte spijkerbroek hoef je niet alleen te denken aan een licht blauwe spijkerbroek. Er zijn inmiddels zoveel kleuren in jeansstof te krijgen, dat je ook een spijkerbroek in een mooie pasteltint kunt krijgen. En die kun je dan, zoals je hier ziet, heel mooi ton sur ton combineren.

Deze lichte spijkerbroek met scheuren doet mee en beetje denken aan de jaren 80/90. Dat komt vooral vanwege het feit dat deze spijkerbroek zo wijd is. Dat zag je destijds ook heel veel en zie je nu ook steeds meer. Op deze manier geef je een lichte spijkerbroek een stoer tintje.

Uiteraard kun je ook je skinny lichte spijkerbroek van scheuren voorzien. Plaats deze scheuren wel op strategische plaatsen zodat je straks niet in je slipje over straat hoeft!

Je hoeft een lichte spijkerbroek natuurlijk niet met iets donkers te combineren, je kan ook licht op licht goed combineren. Hier is bijvoorbeeld gekozen voor een opvallende gebreide trui met een ingebreid rood hart ter contrast op een lichte skinny spijkerbroek. Zo zie je er op een comfortabele dag toch helemaal hip uit!

Authored by: Redactie