Lieve sms zinnetjes

Soms heb je gewoon nog de neiging om een sms te versturen. Je weet niet waarom maar soms heb je dat gevoel gewoon. Wij snappen precies wat je bedoeld. Een lieve smsje kan een relatie maken of breken. Het kan jou een bijzonder persoon maken. Want jij bent wel het persoon dat met het bijzondere smsje kwam. Dat ben jij, jij maakt het leven anders. Een zinnetje kan een relatie de andere kant op sturen. Het kan een relatie van heel saai naar helemaal geweldig maken. Daarom is het altijd verstandig om regelmatig een lieve sms zinnetje sturen naar iemand. Iedereen zal je gaan waarderen. Mensen zullen anders naar je kijken. Want jij. Jij bent dat persoon geweest die een lieve zinnetje naar iemand heeft gestuurd. Dus wat is nou het gene waar je nog over twijfelt? Tuurlijk soms kan je denken van, is het niet wat overdreven wat ik nu stuur? Nee. Nee. Nee. Hou je niet ga er gewoon voor en stuur dat lieve zinnetje. Laat je door niets en niemand tegen houden. Niemand, nu niet, nooit niet en zeker niet met het versturen van een lieve smsje. Hier onder een paar voorbeelden:

een schatje zo lief,
een schatje zo mooi,
een schatje voor altijd in myn hart,
een schatje altyd zo blij,
en dat schatje waar ik over praat,
dat ben jij!

Weet je..dat ik ziels veel van je hou
Weet je..dat je veel voor me betekent
Weet je..dat ik je mis
ik wil je laten weten dat het zo is…

ik vind dat je moet weten…
dat ik je geen seconde ben vergeten
Ik kan terug lachen, ik ben tevreden..
Jij bent terug, dat is de reden
kheb je gemist!!!

Ik wens je een liefdesvol jaar
Met een liefdesvol gebaar
Ik zo je voor geen geld kunnen missen
In jou kan ik me niet vergissen
We kunnen zoveel aan

Authored by: Celine

Geef een reactie