Lieve zinnetjes voor je vriend

Soms dan kan je niet komen tot een lief zinnetjes voor je vriend. Maar toch je moet toch wel ergens op kunnen komen om je gevoelens te beschrijven? Wij hebben hier onder een aantal lieve zinnetjes voor je vriend op geschreven. Misschien dat je hier door weer wat meer inspiratie hebt om wat te vertellen aan je vriend. Het is namelijk wel erg belangrijk om af en toe je gevoelens uit te drukken. Je vriend is tenslotte wel je vriend. Hou je daarom niet om maar ga er helemaal voor. Je vriend is immers helemaal geweldig toch? Nou wat houd je nog tegen? Gebruik 1 van deze lieve zinnetjes voor je vriend.

“Ik ben verliefd op jou. ”
” Jij bent mijn geliefde. ”
” Je boeiend . ”
“Ik ben verslaafd aan jou. ”
“Je bent perfect . ”
” Ik ben helemaal gevallen voor jou. ”
” Ik heb een ding voor je . ”
“Ik heb gevoelens voor jou . ”
“Ik voel iets voor jou. ”
“Ik ben tot je aangetrokken . ”
“Ik denk dat je als meer dan een vriend . ”
” Ik heb een oogje op je . ”
“Ik heb een oogje op je had voor een lange tijd . ”
” Ik denk dat ik verliefd op je . ”
“Ik denk dat jij degene bent . ”
” Love ya ! ”
” We zijn een goed team.”
” Je bent zo geweldig. ”
“Ik zou graag voor ons om samen te komen . “

Authored by: Celine

Geef een reactie