Lifestyle blog Beauty Favourites

Tegenwoordig werkt iedereen met het internet. Bedrijven werken samen met bloggers die schrijven over de diensten van het bedrijf. Zo bestaat er ook beauty, fashion en lifestyle blog met de naam www.beautyfavourites.nl een blog vol artikelen over verschillende onderwerpen.

Eigenaresse Eline blogt hier over haar leven als onderneemster en haar leven als stewardess. De artikelen gaan over het leven van een stewardess en er worden ook regelmatig foto’s bij geplaatst van de mooie steden die zijn bezoekt. Als ze over haar webshop schrijft gaat het meestal over de nieuwe collectie die online staat of over een mooie look a like designer tas. Ook plaatst ze hier regelmatig artikelen over webshops of over producten die zij leuk vindt. Of juist als ze er helemaal niet tevreden over is zodat ze haar mening met haar volgers kan delen.

Met andere bedrijven samenwerken vindt zij vaak het leukst. Zo help je elkaar en promoot je elkaars product en dat werkt altijd goed voor beiden partijen. Bedrijven sturen hun product op en Eline schrijft er een review over. Soms in combinatie met een leuke winactie of kortingsactie. Je eigen mening geven is in zo’n geval altijd belangrijk, want je volgers willen natuurlijk weten hoe ik er over denk en of het echt zo’n leuk en goed product is.

Nadat er een artikel online is gekomen, merk je dat de bezoekers aantallen stijgen. Zowel bij Eline als bij het andere bedrijf. Ook in de zoekresultaten van Google zie je verschil. Dus voor beiden partijen is een artikel op www.beautyfavourites.nl een goede zet!

Authored by: Hesther