Lily Aldridge lanceert haar Fall Refresh lijn

Lily Aldrigde is een Amerikaans model en sinds 201o is ze een Angel bij Victoria’s Secret. Bezig zijn in de mode zit bij Lily in de familie, haar halfzusje is gezicht geweest van het merk Ralph Lauren en haar halfbroer Miles is een modefotograaf en is getrouwd met een model. Haar vader is een Engelse kunstenaar en haar moeder is ooit Playmate van de maand geweest. Het was dus niet zo gek dat ook Lily in de modewereld terecht kwam.

Maar het 28-jarige model houdt het niet bij enkel poseren voor de camera. Lily Aldrigde heeft de “Lily’s Fall Refresh” collectie samengesteld met daarin al haar musthaves voor deze herfst.

“I picked everything in my shop — so every boot I would wear, every jean I would wear, every blazer, every leather jacket, every purse is totally my style. I didn’t put anything on there that I didn’t think was cool. So if you like my style, you could pick one of every of my seven essentials, and you’d basically be wearing what I wear every day.” zegt Lily Aldridge over de collectie.

De zeven essentiele onderdelen van de collectie zijn: enkellaarzen, leren broeken, tot bag, klassiek denim, getailleerde blazers, subtiele ringen en over-the-knee laarzen. Een achtste onderdeel zijn de Blue Print Juices. Lily blijft natuurlijk een model en  deze gezonde fruit- en groentesmoothies helpen haar om in shape te blijven.

De kledingstukken zijn te koop op de website van Gilt.

lily2