Lily Collins en Sam Claflin voor The Edit

Lily Collins is de dochter van de muzikant Phil Collins. Al van jongs af aan wilde ze acteren, en dat is haar gelukt. De 25-jarige Engelse heeft een paar mooie films op haar naam staan zoals The Mortal Instruments, The Blind Side, Abduction en Mirror Mirror. Vandaag is de release in de UK van Lily’s nieuwste film, Love, Rosie, waarin ze Rosie, de hoofdrol, speelt.
“Rosie and Alex have been best friends since they were 5, so they couldn’t possibly be right for one another…or could they? When it comes to love, life and making the right choices, these two are their own worst enemies.” schrijft IMDB over de film.

Maar acteren is niet het enige wat Lily Collins en Sam Claflin, die de rol van Alex Stewart, Rosie’s beste vriend speelt, samen doen. De twee zijn ook samen te zien in een fotoshoot van het magazine The Edit. In de shoot zie je de tegenspelers in een romantische, gezellige setting. Ze dragen winterse outfits zoals warme gebreide truien en dikke jassen. In het nieuwe nummer van het tijdschrift praten de twee ook over hoe het was om samen de film te maken en hoe ze de rollen kregen.

Bekijk hieronder de foto’s:

edit edit1 edit2 editt edit3