Lingerie van Dita Von Teese

What?! Lingerie van Dita Von Teese?! Ja, dat lees je goed. Het is alleen niet letterlijk haar lingerie. Het zijn de designs die van haar zijn. Dita Von Teese is namelijk uitgekomen met haar eigen lingerie lijn!

De burlesque zangeres weet als geen ander hoe je er sexy uit moet zien en hoe je je liefde er mee kan verleiden. Gezien haar bekendheid en beroep is een lingerielijn dan ook niet weg te denken. Naast de linger lijn had ze al een hele make-uplijn op haar naam staan. Ook deze is een groot succes, aangezien ze er altijd flawless en verleidelijk uitziet met haar strakke contour en gladde witte huid.

De nieuwe collectie van lingerie setjes zijn verkrijgbaar op Asos.com. Er zijn meerdere ontwerpen in diverse kleurtjes verkrijgbaar. Bekijk hieronder een aantal kiekjes van de lijn. De kleuren van de setjes sluiten ook perfect aan op de burlesque-achtige sferen van Dita. Dita heeft de setjes apart van elkaar ontworpen. Zo hoef je dus niet een bh met slipje te kopen, terwijl je alleen de bh wilt. Ook zijn er verschillende modellen onder de slipjes. Van lage modellen met kant tot hoge modellen met bandjes. Ook zijn er plus size setjes en figuur corrigerende setjes. Voor ieder wat wils dus. Great job, Dita!

Dita-Von-Teese-Star-Lift-Balconette-Bra-bij-Asos.com_ Dita-Von-Teese-Savoir-Faire-Plunge-Bra-bij-Asos.com_ Dita-Von-Teese-Man-Catcher-Deep-Plunge-Bra-bij-Asos.com_

image1xl 2

image1xl 3 image1xl 4 image1xl 5 image1xl 6 image1xl 7 image1xl