Lisa Cant voor Elle Duitsland

Lisa Cant is te zien in een nieuw artikel van de oktober uitgave van het Duitse Elle. Ze is te zien in mooie felrode outfits, ook draagt ze op twee foto’s een roze kledingstuk. Op eentje is ze te zien in een licht roze rokje en op de andere heeft ze een fur coat aan.

Lisa, het Canadese model, schittert in haar nieuwe artikel voor Elle Duitsland. Het artikel heet Seeing Red. Op de meerderheid van de foto’s heeft ze mooie elegante rode jurken aan. Toch draagt ze op één foto een rood jumpsuit. In het artikel wordt het beschreven als dieprode tinten gemaakt van bont, zijde en pailletten. De fotograaf van deze shoot was Joshua Jordan, de styling werd verzorgt door Kerstin Schneider. Cedric Jolivet heeft Lisa’s make-up gedaan en de haar stylist Louis Angelo had niet veel te doen, want haar haar werd weer door de wind helemaal door elkaar gehaald.

Lisa Cant is op haar 14e ontdekt in de Ikea in Calgary. Ze is bekend om haar ‘poppengezicht’ daardoor word ze vaak vergelijken met Lily Cole, Heather Marks, Gemma Ward. De critici zien deze dames vaak ook als aliens of alien poppen. Toch hebben ze over Lisa nooit iets slechts te zeggen. “People always say how nice she is. And in an industry that’s so backstabbing and full of gossip, if they have nothing but nice things to say about this girl – that says a lot…”

De foto’s van de (rode) fotoshoot hebben we hieronder voor je op een rijtje.

red-fashion-looks-lisa-cant1 red-fashion-looks-lisa-cant2 red-fashion-looks-lisa-cant3 red-fashion-looks-lisa-cant4 red-fashion-looks-lisa-cant5