Liu Wen gezicht van Apple Watch?

Zal Liu Wen het nieuwe gezicht worden van de Apple Watch? Op Instagram plaatste ze een foto met de tekst “My second meeting with the Apple Watch, this time in Colette! The first time? Well, you’ll see soon.”

Liu Wen, het wereldbekende Chinese model, wordt misschien wel het nieuwe gezicht van de nieuwe Apple Watch. Voor degenen die nog niet weten wat de Apple Watch is zullen we het even uitleggen. Samen met de bekendmaking van de nieuwe iPhone 6 heeft Apple ook aangekondigd dat ze met een Apple Watch zouden komen. Het is een horloge dat is verbonden met je iPhone. Je kan zien wie je belt, je berichtjes en meer. Het product zal pas in 2015 verschijnen.

Het model Liu Wen is geboren in Beijing, China en is sinds 2008 model. Zij verscheen toen tijdens de modeshow van onder andere Chanel en Jean Paul Gaultier. Sindsdien is zij uitgegroeid tot een van de grootste modellen en het meest succesvolle model van China. Sinds 2010 is zij ook het gezicht van Estee Lauder, dat was overigens ook de eerste keer dat het merk een Chinees model een contract aanbood.

Voor nu is er verder nog niets bekend of Liu ook echt het gezicht zal worden. Zoals ze zei, “we’ll see soon”.

b50d103df43f47aaded2235a757a7ffb c5f4a812609acd0b8d3e824f2447c5ba liu-wen-apple-watch-launch