Lizzy Caplan voor Elle Canada

De bekende Mean Girls-actrice is te zien op de nieuwe cover van Elle Canada. Ze is te zien in mooie zwarte kledingstukken die weinig overlaten voor de verbeelding.

Voor degenen die niet zo goed meer weten wie Lizzy Caplan is zullen we even je geheugen opfrissen. “This is Damian. He’s almost too gay to function.” Lizzy Caplan speelde de rol van Janis in Mean Girls, de bekende chick flick. Ze speelt nu in de bekende Amerikaanse serie Master of Sex.

Lizzy schittert nu op de cover van de november uitgave van de Elle Canada. Ze poseert aan de rand van een zwembad en in de buitenlucht. Ze is te zien in outfits van onder ander Louis Vuitton. In het interview vertelt Lizzy dat ze erg graag wilt trouwen en kinderen wilt krijgen. Ze vertelt, “Now, I could have kids and want to do that, I have no idea—but from where I sit now, that does not sound all that appealing to me. I really want kids, and I want to be fully involved in their lives, but I don’t want to sacrifice my own goals to be a mother.” Lizzy vertelt in het interview ook over hoe eng ze het vond om ouder te worden en over haar verdere carriere.

Voor het volledige interview kan je een kijkje nemen op de site van Elle Canada. Hieronder hebben we de foto’s van de shoot.

lizzy-caplan-elle-canada-november-2014-01 lizzy-caplan-elle-canada-november-2014-02 lizzy-caplan-elle-canada-november-2014-03 lizzy-caplan-elle-canada-november-2014-04