Lorenzo Serafini is de nieuwe creatief directeur Philosophy

Lorenzo Serafini is gekozen als de nieuwe creatief directeur van het Italiaanse merk Philosophy. Philosophy is het wat lager-geprijsde zusterbedrijf van Alberta Ferretti. Wij snappen wel waarom Alberta Ferretti voor Lorenzo Serafini heeft gekozen. Deze Italiaan is al een grote naam in de mode. Lorenzo Serafini was na zijn studie meer dan tien jaar lang het bruin achter de vrouwencollectie van Roberto Cavalli. Na zijn tijd bij Roberto Cavalli ging hij aan de slag bij Dolce & Gabbana.

Lorenzo Serafine vervangt Natalie Ratabesi, die na drie catwalk shows in twee jaar het merk al gedag zei. De groei van Philosophy viel de afgelopen jaren tegen en probeert het merk een nieuw leven in te blazen door Lorenzo aan te nemen. Voordat Lorenzo Serafini gekozen werd als creatief directeur was de oprichter Alberta Ferretti verantwoordelijk voor de ontwerpen van Philosophy.

We kunnen de eerste collectie van Lorenzo Serafini voor Philosophy op de catwalk van Milaan Fashion Week in februari 2015. De collectie die geshowd wordt is de pre fall 2015 collectie. De vorige collecties van Philosophy werden altijd op New York Fashion Week getoond, dus de keuze voor Milaan kwam als een verrassing.

Wij zijn tenminste heel erg benieuwd naar wat Lorenzo Serafini voor ons in petto heeft!