LUV Aj brengt nieuw lookbook uit

Het sieraden merk LUV Aj heeft onlangs hun lookbook uitgebracht. Het lookbook bevat, natuurlijk, de sieraden van de nieuwe lijn. Het supermodel Annie McGinty poseert voor fotograaf Chris Shintani. Ze draagt onder andere kroontjes, ringen, bodychains en moderne oorbellen.

LUV Aj’s ontwerper Amanda Thomas begon haar accessoires lijn in 2005. Na een toevallige ontmoeting met een koper bij Fred Segal hebben ze samen de gehele winkel opgezet en op 16 jarige leeftijd werd LUV Aj opgericht. Als een recente afstudeerder van het Otis College Art en Design, heeft Amanda geleerd van de besten. Ze heeft onder andere stage gelopen bij kleding ontwerper Rachel Pally, celebrity fashion stylisten Cristina Ehrlich en Estee Stanley en bij de dames van Who What Wear. Deze kansen inspireerde haar ertoe om LUV Aj te verspreiden door het hele land. Ze heeft erg beroemde klanten waaronder Kim Kardashian, Vanessa Hudgens, Whitney Port, en Nicole Richie. Nu is de 25 jarige ontwerper bezig met het combineren van versleten en gescheurde edginess met een vleugje vrouwelijkheid. De lijn varieert van bodychains tot ringen en alles daartussen. Amanda blijft bezig met het uitbreiden van haar merk en hoopt de hele wereld te veroveren.

Hieronder hebben we de foto’s van het nieuwe lookbook. Als je benieuwd bent naar de gehele collectie kan je een kijkje nemen op de site van LUV Aj.

luv-aj-jewelry-holiday-2014-photos01 luv-aj-jewelry-holiday-2014-photos02 luv-aj-jewelry-holiday-2014-photos03 luv-aj-jewelry-holiday-2014-photos04 luv-aj-jewelry-holiday-2014-photos05 luv-aj-jewelry-holiday-2014-photos06 luv-aj-jewelry-holiday-2014-photos07