Luxe goederen

Wat is het toch heerlijk om je af en toe te vergapen aan luxe goederen. Hoewel veel van ons dit niet kunnen betalen en zeker niet ons hele huis of garderobe er mee kunnen vullen, zouden we allemaal wel wat luxe goederen willen hebben.

En als je het goed bekijkt heb je misschien al wel wat luxe goederen in huis. Want wat voor ons eigenlijk heel normaal is, kan voor andere mensen al als een luxe gezien worden. Neem bijvoorbeeld je smartphone. Veel van ons hebben er inmiddels ééntje in ons bezit, maar nog meer mensen kunnen deze niet eens aanschaffen. Je kunt dus alles altijd weer in perspectief zien. Ik heb in ieder geval een aantal luxe goederen voor je op een rijtje gezet om je heerijk aan te verlekkeren en misschien besluit je wel dat je je volgende maandsalaris hieraan wilt uitgeven..

Luxe goederen worden vaak geassocieerd met veel bling en dat hebben deze tasjes absoluut. Met zo’n tasje schitter je waar je ook binnenkomt. Niet goedkoop zo’n tasje, alleen al door de mooie strakke lijnen in de print en het materiaal, maar wel fijn om naar te kijken.

Ook onder de make-up merken zijn sommige echt luxe goederen. NARS is zo’n merk dat je alleen kunt aanschaffen als je daar voldoende geld voor hebt, of voor over hebt.

Geen geld voor luxe goederen en luxe merken? Dan kun je er toch op een andere manier van genieten. Bijvoorbeeld door deze heerlijke cupcakes die versierd zijn met de logo’s en prints van verschillende luxe merken. Kan je in ieder geval zeggen dat je Chanel heerlijk was!

Tassen en clutches kunnen ook al gauw vallen onder de luxe goederen. Geen vrouw heeft eigenlijk genoeg tassen, dus hoe meer je ziet, hoe meer je vaak wilt hebben. En de merken zijn niet bepaald goedkoop, dus met recht luxe goederen te noemen.

Authored by: Redactie