Maak dit weekend kans op één van de Limited Editions Dolce Gusto!

dolce2

Wil jij dit weekend ook kans maken op een limited edition Dolce Gusto apparaat? Van vrijdag tot en met zondag staat er op Amsterdam Centraal station een 3D wall waar je mee op de foto kan.

Koffie hoeft niet altijd simpel en saai te zijn. Tegenwoordig heb je veel verschillende variaties op de standaard zwarte koffie. Als je wel eens in een koffiezaak komt weet je hoeveel verschillende koffies je kunt bestellen. Met de nieuwe capsules van Dolce Gusto kan je vanuit je eigen keuken de lekkerste koffies zetten. Denk bijvoorbeeld aan een warme Latte Macchiato Caramel, Marrakech Tea of een Cappuccino Ice. De nieuwe capsules bevatten meer dan 50 verschillende smaken.

De capsules zijn in vier verschillende thema’s onderverdeeld: iconic, dessert, creative, refreshing en youth. Binnen deze verschillende thema’s zijn er ook weer verschillende koffies. Dolce Gusto garandeert dat de koffies nooit zullen mislukken.

Omdat er zoveel verschillende smaken zijn zal je vast denken dat het erg lastig is als je drie verschillende smaken achter elkaar wilt maken. Niets is minder waar. Elke kopje koffie wordt bereid met evenveel druk, waardoor de smaak altijd perfect is. De machines zijn niet te ingewikkeld of saai. Ze zijn praktisch en vooral heel leuk, waardoor ze er in de keuken altijd goed uitzien.

Heb jij na het lezen hiervan ook zo verschrikkelijk zin in een kopje koffie? Dat is de bedoeling, want je kunt nu zelf een Dolce Gusto apparaat winnen waarmee jij thuis de lekkerste koffies kan zetten. Van vrijdag 19 december 2014 tot zondag 21 december 2014 kan jij op Amsterdam Centraal meedoen aan deze win actie. Daar staat een team klaar die een foto van jou maakt met een 3D kunstwerk. Plaats deze foto hierna op je Facebook account met de hashtag #DOLCEGUSTONL

koffie2