Maak me vrolijk of laat me met rust

We zijn allemaal menselijk . Ieder van ons heeft zijn eigen set van karakterfouten of karakter gebreken . Er zijn veel mensen die maskers dragen , als je wil, en ze dragen verschillende degenen voor verschillende mensen . Er lijkt deze mystificatie van het beeld projecteren ” recht ” om prospects in de dating wereld . Laten we eerlijk zijn , wil je echt een lid van het andere geslacht (of wat je seksuele voorkeur zou kunnen zijn ) aan te trekken door het projecteren van een fantasie dat Don Juan niet kon waarmaken ? Je kunt niet houden voor eeuwig , en zelfs als je zou kunnen, het is niet echt!

Dit geldt voor vele rokers die er ook , vooral die welke betrokken zijn bij de dating scene . Roken lijkt een van die ” rode vlaggen ” of ” karakterfouten ” we zouden net zo snel geen ruchtbaarheid aan onze van potentie belangrijke partners , althans in het begin. Zo velen van ons het gevoel alsof we worden gedwongen oneerlijk over onze roken om gewoon te worden beschouwd als een mogelijkheid in de ogen van die ” perfecte match ” . De vraag is hier , wil je verkeerd wie je bent en wat je doet alleen maar om een ​​date te krijgen?

Veel mensen zouden deze vraag beantwoorden met een volmondig ” ja ” , ik wil een fantasie die de “perfecte match ” zal aantrekken voor mij te projecteren. De gedachte hier is vergelijkbaar met de deur – aan-deur verkoper die alleen maar wil om zijn voet tussen de deur en hebben de kans om zijn waren te verkopen . Dit zou kunnen werken tot op zekere hoogte voor de verkoop van widgets , maar de ervaring heeft mij geleerd dat er een gewaardeerd product dat is absoluut noodzakelijk om een succesvolle relatie te vormen : Eerlijkheid . Om eerlijk te zijn met een ander te zijn , moet je eerst eerlijk met jezelf . Dit is niet zo eenvoudig een taak als het klinkt voor veel mensen.

Volgens de Freudiaanse Conflict Theorie in de persoonlijkheid , we hebben ” id” , ” ego ” en ” superego ” al druk aan het werk in onze psyche . Alle jockey voor de positie om ons denken te domineren . Aldus is ons gedrag direct betrokken op verschillende manieren op verschillende tijdstippen en in verschillende situaties . De “id” werkt binnen onze psyche op basis van enige plezier . Het is kinderlijk op vele manieren , en volgens de theorie , is de drijvende kracht achter genoegen zoekende . Het superego is de moraliteit of morele begeleiding barometer van de psyche . Dit komt vooral van wat we hebben geleerd is moreel goed of fout . Echter, er is een aangeboren geweten component van het superego die theoretisch niet wordt beheerst door wat we hebben geleerd . Dan is er het ego , dat zelfbeeld dat we projecteren naar de buitenwereld. Het ego creëert een balans tussen id en superego . Het bespaart ons van het slachtoffer van ons eigen plezier . Het is , in essentie , de verzorger van de id en het superego . Als ze elk verschillende doelen , ze voortdurend in conflict met elkaar.

Authored by: Gabrielle Vaartjes

Geef een reactie