Madonna voor Versace

De 56-jarige zangeres is het nieuwe gezicht van de nieuwe Lente/Zomer 2015 campagne van Versace. De zangeres werd in New York gefotografeerd door Mert Ales en Marucs Piggot. Dit is de vierde keer dat Madonna te zien is is een campagne voor het Italiaanse modehuis.

Volgens Donatella Versace is Madonna een Versace-icoon. Ze vindt het geweldig dat haar vriendin en de krachtige artiest die ze kent het gezicht is van de nieuwe campagne voor de Lente/Zomer 2015 collectie. Ook Madonna vertelt blij te zijn met haar nieuwe klus: ”Ik vind het geweldig om van top tot teen gekleed te gaan in Versace en om van dichtbij Donatella’s passie voor het ontwerpen van een collectie te bekijken.”

Madonna is dus nog lang niet weg te krijgen uit Hollywood, de fashion wereld en de muziek wereld. Onlangs stond ze nog op de cover voor Interview Magazine. Hiervoor ging ze bijna helemaal nude. Op foto’s van de shoot zijn haar boobs in volle vormen te zien. Ook draagt ze uitdagende¬† kostuums, waarvan ze bij eentje een slang in d’r hand houdt… Het voornamelijk latex en leerachtige pakjes die ze draagt. Madonna denkt een nog langere carri√®re te kunnen maken… Op eigen houtje doet ze nog best veel. De Queen of Pop kan eigenlijk bijna ook niet anders dan gewoon door te blijven gaan met headlines te maken.

???????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????