Mango lente/zomer 2015

Mango heeft goed gekeken naar aankomende trends van aankomende seizoen. Een trend voor aankomende zomer is het ‘nieuwe’ seventies. De kleding die toen gedragen werden, zijn als een inspiratiebron voor veel kledingmerken. Daar doen wij ons voordeel mee, want ook Mango heeft betaalbare spulletjes zodat wij onze portemonnee kunnen leeg shoppen.

Veel kledingstukken zijn voorzien van franjes en bedrukt in felle kleuren. Wil jij er helemaal fashionable bijlopen deze zomer? Dan moet je zeker gaan voor een suède tas in een felle kleur met franjes. Erg goed te combineren als je bijvoorbeeld helemaal in het wit gekleed gaat. Dit maakt jou nieuwe tas een echte eyecatcher en lekker bijzonder.

De kleuren die voornamelijk in deze collectie gebruikt worden zijn bruin, wit en enkele fellere kleuren. Het zijn vooral natuurtinten die de boventoon voeren. De seventies staan ook bekend om het veelvuldige gebruik van leer. En dan met name suède. Dit zien wij goed terug in de nieuwe collectie. Als het weer iets tegen zit, dan hoef jij het niet koud te hebben met een leren vestje! Ook goed te gebruiken als je gaat festivallen deze zomer. Kies voor een paar mooie cowboy boots en je outfit is klaar! Wij hebben al hartstikke zin in de zomer! Wat vind jij van deze collectie: hot or not?