Mannen kledingstijl

Er zijn super veel kledingstijlen voor mannen. Je hoeft gelukkig niet altijd maar één kledingstijl te hebben, dus daarom staan hier een paar populaire en erg leuke stijlen voor mannen. Want afwisselen is natuurlijk wel leuk! Je zou ook nog verschillende stijlen met elkaar kunnen combineren.

daretoo.nl

De kledingstukken en accessoires hier boven horen bij een nette en hippe look. Dit is natuurlijk handig als je gaat werken. Je zou een paar van deze items ook kunnen combineren met een andere look zodat de look net maar ook een beetje casual is. Je zou bijvoorbeeld een net jasje over een t-shirt aan kunnen trekken of nette schoenen onder een spijkerbroek. Dit zorgt voor een erg leuk effect.

mannennieuws.nl

De look hier boven is erg stoer. Zwart is vaak een mooie kleur voor mannen kleding omdat dit meteen een stoer effect geeft. Het leren jasje is natuurlijk ook heel erg gaaf. Leren jasjes kun je bij van alles aantrekken. Het leren jasje op de foto is zwart, maar bruine leren jasjes staan bij mannen ook heel erg mooi. De zwarte broek op de foto heeft een stoere uitstraling. Hier onder zou je All Stars kunnen dragen, maar ook nette schoenen. Ook met deze look kun je dus alle kanten op.

jackjones.nl

Deze look is erg basic. Dat vind ik altijd erg leuk staan bij mannen. Het is natuurlijk ook erg leuk om soms even een mooie jeans met een makkelijk t-shirt te dragen. Het is wel leuk dat de riem en de schoenen opvallen.

timeforwatching.com

Dit is echt een hele stoere look. Dit is weer een andere soort stoere look dan de zwarte kleding met het leren jasje. Dit is meer een outdoor look. Erg leuk. Bij deze look passen Timberlands en een lichte broek met een opvallende wassing, maar ook donkerblauw broeken zoals op de foto. Ik vind de tas erg leuk!

fashion-factory.be

Je kunt ook altijd nog voor de makkelijke en grappige vakantie look gaan!

 

Authored by: Redactie