Maxi jurk zomer

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je zeker niet mag missen. Deze musthave is een perfecte toevoeging aan je summer warderobe, namelijk een maxi jurk. Als je nog geen maxi jurk hebt geshopt, zou ik maar snel naar de H&M gaan. Daar hebben ze deze mooie maxi jurk voor in de zomer.

Het is een lange jurk met bandeau bovenstukje. Het bovenstukje is van elastiek, dus hij blijft goed zitten. Vanaf de knie loopt er een split aan beide zijkanten, wat deze maxi jurk extra leuk maakt. De jurk is verkrijgbaar in vrolijke kleuren als licht blauw en roze of met een druk printje, maar ook in de basis kleuren zwart en grijs.

Deze jurken zijn heerlijk voor in de zomer voor naar het strand. Trek hem lekker makkelijk over je bikini aan met een paar slippertjes eronder. Alleen nog een flaphoed en zonnebril op en jij bent klaar voor een dagje zon, zee en strand.

Bekijk de leuke maxi jurken hieronder en shop ze snel online of in een van de H&M winkels voor € 19,95. Wat vinden jullie van de maxi jurk?

hmprod1 hmprod2 hmprod3 hmprod4

H&M. € 19,95.

Authored by: Celine

Geef een reactie