Meadham Kirchhoff: autumn & winter 2014 ~ spring & summer 2015

Edwatd Meadham en Benjamin Kirckhoff hebben tijdens de London Fashion Week weer prachtige ontwerpen laten zien. Vooral prachtige kleuren combinaties.

De Engelse Edward en de Franse Benjamin hebben vrij veel pastel kleuren gebruikt voor hun herfst/winter collective. Wat opvalt, is de combinatie van de lichte en de donkere kleuren. Ze hebben maar een paar kleuren gebruikt en zich beperkt totĀ  deze kleuren. Door deze kleuren te combineren hebben wel een paar meester stukken gecreerd. De kleuren rood, paars, zwart, wit grijs, en pastel roze, paars en rood zien we terugkomen dit seizoen. Een keer geen diep en donker rood en paars.

Edward heeft damesmode gestudeerdĀ  en Benjamin mannenmode. Dit is terug te zien in al hun collecties, de kracht die ze bundelen van de dames- en mannenmode is sterk aanwezig. Dit is dan ook hun kenmerk. Ze hebben geen signature, maar een handschrift. Ze houden ervan om verhalen op een andere manier te vertellen. Hun trademark piece is om vrouwelijke designs te ontwerpen die ze uit een oude manier van ontwerpen naar voor willen laten springen.

Terwijl we bij de hersft/winter collectie maar een beperkt aantal kleuren zien, zien we tijdens de show van hun lente/zomer collectie een explosie van kleuren. Van geel, blauw en paars tot roos, roze en olijfgroen.

221900

221891

221866

228979

228994

229008