Met deze mutsen nooit meer koude oren!

We kennen het allemaal, het koude winterweer neemt weer een grote plek in ons kikkerlandje in. Dit met grote gevolgen van dien. Afstervende handen, voeten en oren zijn de meest voorkomende problemen. Gelukkig kunnen we ons hier tegenwoordig perfect tegen beschermen. Een goed paar handschoenen, warme wintersokken en een lekkere dikke muts doen wonderen. Maar hoe vind je nou een dikke muts die ook een beetje trending staat? Dit blijkt vaak een grote opgave te zijn. Er zijn verschrikkelijk veel soorten mutsen, hoe weet je nou welke muts het leukst bij jou past? Om dat probleem op te lossen heb ik voor jullie een korte selectie gemaakt van de meest populaire mutsen, zodat jij geen last zult hebben van koude oren!

Het meest basic model onder de mutsen is wel dit model.

Deze muts is van het merk Pieces en heb je voor nog geen twintig euro in huis. De muts is lekker warm en past bij elke jas en sjaal!

Van een heel andere prijsklasse, maar ook super hip, is deze Baily muts van het merk UGG.

Je betaalt wat, maar dan krijg je ook wat! Deze muts is geheel gemaakt van leer en is daarom van uitstekende kwaliteit. Hij is heerlijk zacht, en nog belangrijker, hij is ontzettend warm! Leuk om te combineren met de handschoenen van UGG en een paar warme boots.

Niet zo’n groot budget, maar wel op zoek naar een soortgelijke muts? Dan is deze muts van het merk Adidas misschien wel wat voor jou!

De muts is heerlijk warm en bevat een leuk patroontje.

Wil jij deze winter in met een groot portie vrolijkheid? Ga dan voor een lekker fel kleurtje en jij weet zeker dat er veel ogen op je gericht zullen worden.

Deze muts is van het merk O’Neill en is bijna fluoriserend geel! Super hip en vrolijk! Deze muts is ook erg geschikt voor de skieĆ«rs en snowboarders onder ons. Door de felle kleur weet je zeker dat je elkaar niet uit het oog zal verliezen op een drukke lange piste. Ook nog eens super praktisch, snel naar de winkel en kopen dus!

zalando.nl

Authored by: Redactie