Midday musthave: zwart-wit geprinte zomershorts

Iedere dag om 12:00 uur zet Kleding Insider een Midday Musthave online. Met de Midday Musthave van vandaag maak je iedereen blij.  Met deze  zwart-wit geprinte shorts van River Island of  H&M kom je de zomer prima door.

Met zwart-wit kleding kun je eindeloos combineren. Zwart-wit combinaties zijn vaak tijdloos en keren ook steeds terug in collecties. In de zomer en winter zijn zwart-witte kledingcombinaties perfect om een statement mee te maken. Zwart-wit designs met bijzondere motieven als bloem, ruit, streep maken het nog leuker. Wie wilt er geen short aan als het zonnetje begint te schijnen. Shorts blijven een musthave en een ideaal zomerkledingstuk.

De shorts hebben simpele kleuren maar het motief, de print en de stof maken de korte broekjes apart en stijlvol. Wij raden jou deze hippe shorts aan omdat deze altijd comfortabel zijn en een leuk printje hebben wat het nette zwart-wit breekt. Ook zijn de korte broekjes goed te combineren met een leuk gekleurd shirtje en met een paar mooie slippers. Je kunt je outfit helemaal aanpassen aan je eigen smaak. Het is tijd voor de zomer, laat jouw benen schitteren met één van deze mooie shorts!

H&M short

H&M. € 39,95.

H&Mshort2

H&M. € 14,95.

RiverIsland

River Island. € 33,00.

 

 

 

 

 

Authored by: Redactie