Mijn relatie is over wat nu

Ineens was het van de een op de andere dag over, mijn relatie. Ik had al een hele tijd een vermoeden dat er wat aan de hand was, maar ik kon het niet plaatsen. Hij was altijd op tijd thuis en de laatste weken moest hij overwerken. Nooit meer was hij op tijd thuis, als ik hem belde nam hij niet op en iedere keer had hij een ander smoesje.

Ja hoor, hij was vreemdgegaan. Ik ben er via, via achter gekomen en nu is het klaar. Ik heb er geen zin meer in want ik hoef geen persoon die vreemd gaat! Ik wil een andere relatie, niet deze relatie. Dan ben ik maar tijdelijk alleen omdat mijn relatie nu over is, maar daar is niet erg. Ik red me wel, hij mag de nieuwe vriendin van hem hebben.

Ik ben vanaf nu echt helemaal klaar met hem en hoef ook geen contact meer met hem. Ik ben de afgelopen drie maanden erg ziek geweest. Ik kan niet werken, ik heb het steeds benauwd en hij gaat maar gewoon de deur uit om plezier te hebben met een ander. Nou dat is dan mooi klaar, al die maanden dat hij geen werk had heb ik voor hem gezorgd en nu profiteert hij er van dat ik niet weg kan.

Ik ben alleen wat moet ik doen?

Ik vind het niet erg dat ik alleen ben. Ik doe mezelf, een keer uitslapen, voor mezelf koken en lekker de stad in. Het is wel fijn om hem even niet in de buurt te hebben want nu kan ik lekker mezelf doen. Ik blijf voorlopig alleen, ik zie wel wat er de komende tijd op me afkomt. In ieder geval even geen mannen voor mij want een relatie kan ook mis gaan.

alone3Er zijn mooie dingen, maar op dit moment zie ik die niet want vreemdgaan daar ben ik echt kapot van dus hij kan even wegwezen en het is voor mij echt even klaar! Voorlopig geen mannen voor mij en even bijkomen van alle ellende van de laatste tijd!

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie