Miley Cyrus uit de kleren voor Golden Lady

Dat Miley Cyrus ooit de onschuldige Disney ster was die Hannah Montana speelde is bij ondenkbaar tegenwoordig. Het lijkt alsof Miley vaker geen kleding draagt dan wel, komt vaak in het nieuws door uitdagende foto’s en video’s en haar gedrag. De voormalige Disney ster is opnieuw bijna naakt te zien, maar na wat we afgelopen week van Kim Kardashian hebben gezien kun je de video van Miley Cyrus bijna preuts noemen.

Dit keer gaat Miley niet uit de kleren voor haar eigen videoclip maar voor de “Rock Your Legs”campagne van et Italiaanse lingeriemerk Golden Lady. De video gaat over de panty’s van het lingeriemerk, en we zien Miley dan ook voor de lens van de camera dansen en huppelen in enkel een knalrode panty. Haar topless lichaam bedekt ze met een groot rood hart die ze later in de video kapot knijpt. Ook de teddybeer die in de video te zien is gaat eraan.

De video is gemaakt door Terry Richardson, de man die ook haar Wrecking Ball video regisseerde. Terry Richardson heeft niet zo’n goed imago, er gaan meerdere geruchten de ronde over het seksueel misbruiken van modellen. Of dat waar is of niet, het is wel een feit dat Miley blijkbaar weinig kleding draagt als Terry Richardson de regisseur is.

Bekijk de video hier onder: