Miley Cyrus x MAC Cosmetics

Miley Cyrus treed in de voetsporen van vele andere celebrities zoals Rihanna, Nicki Minaj en Lady Gaga. Zij gaat net zoals deze andere bekenden samenwerken met het bekende make-up merk MAC Cosmetics.

Zangeres Miley is uitgeroepen als het nieuwe gezicht van de campagne van MAC. Zij heeft twee lip producten ontworpen voor deze samenwerking. De ene is een lippenstift in een fel roze kleur. En de andere is een bijpassende lipgloss in, ook, roze. De opbrengsten gaan zoals voorheen naar het MAC Aids Fund. Deze twee producten zullen begin volgend jaar worden uitgebracht door MAC.

Miley Cyrus kennen we allemaal van haar rol in de hitserie Hannah Montana. Op een gegeven moment, lang nadat zij gestopt was met de serie, bleven mensen haar nog steeds vergelijken met Hannah. Miley groeide op naar een andere soort muziek smaak en de hele wereld was daardoor in schok. We hebben het natuurlijk over haar naakte optreden in haar videoclip van Wrecking Ball. Mensen zien Miley als een losbandige tiener, terwijl ze gewoon haar ding wilt doen en waar ze blij van wordt. Miley houdt zich ook niet in als het gaat om make-up. Tijdens haar optredens zit ze meestal onder de glitter en heeft ze neon strepen verf op haar gezicht.

Bekijk hieronder de foto’s van haar campagne.

250339a223e1a27bb4c7ee5823d836d0 holiday2014_macvivaglam001_thumb_550x712 holiday2014_macvivaglam002_thumb_550x712