Minder calorieën eten

Calorieën zijn om uit te leggen een beetje een paradox. Wat we hiermee bedoelen is simpel: de taal die wordt gebruikt om het uit te leggen kan uiterst ingewikkeld zou zijn, maar om het toch te begrijpen om hoe calorieën te gebruiken om uw voordeel te geven om gewicht te verliezen is heel eenvoudig. smakeloos eten

Bijvoorbeeld: Een calorie is een meting van de hoeveelheid energie in voedsel. Een calorie is de hoeveelheid energie die er voor nodig is om 1 gram water 1 graad Celsius te verwarmen. Ja, nu zou je willen dat je meer had opgelet tijdens de scheikunde lessen of niet?

Dat is het lastige deel. Het makkelijke deel: het verbranden van meer calorieën dan dat je dagelijks inneemt staat gelijk aan gewichtsverlies.
Maar nu rijst de vraag, precies hoeveel calorieën moet je verliezen om gewicht te verliezen?

Het Begrijpen van Calorieën bij Mensen
Om te beginnen, dien je te begrijpen dat de meeste mensen totaal verschillend van elkaar zijn. Voordat we een luizenbaantje en een makkelijk leventje hadden, habben onze voorouders, de eerste golf aan homo sapiens, 3.500 calorieën per dag nodig. Ze waren zoveel energie nodig.

Vandaag is een gemiddeld persoon ongeveer 2.000 nodig, met een paar uitzonderingen op de regel uiteraard. Als je een atleet bent, ben je waarschijnlijk meer nodig; borst voedende moeders zijn meer nodig; iemand als een soldaat is meer nodig, mensen met een zeer arbeidsintensieve baan of zeer actieve levensstijlen zijn meer nodig.

Calorie inname hangt ook van een aantal andere factoren af, zoals grote, geslacht, leeftijd en zelfs waar je leeft. Mannen zijn gemiddeld gezien 5% meer calorieën als vrouwen nodig. Mensen in warmere klimaten zijn over het algemeen minder calorieën nodig dan iemand in een kouder klimaat (lichaamstemperatuur regeling). Jonge mensen zijn normaal gesproken meer calorieën nodig dan oudere mensen. En grotere mensen (denk aan Shaquille O’Neil, een persoon die niet echt dik is) zijn meer calorieën nodig dan kleinere mensen.

Het gemiddelde minimum ligt rond de 1.200 en zelfs kleinere, oudere, zwakkere individuen zijn minstens 1.200 calorieën per dag nodig om normaal te kunnen functioneren (om te balanceren; de energie reserves zijn er nog altijd, bedenk dit later wel).

Sommige mensen zijn meer nodig maar de nood hiervan is afhankelijk van iemand zijn lichaam. Om gewicht te verliezen, kijken we naar de effecten van de balans. Hier later meer over.

Authored by: Lisa