Mini cakejes

Wat is er nou leuker dan op een regenachtige dag lekker cakejes te gaan bakken en te gaan versieren? Precies, dat is een van de leukste dingen die je maar kan bedenken. Naast dat het bakken van cakejes erg leuk is, mag het resultaat er, als het goed is dan, ook zeker wezen. Maar om het resultaat er nog iets leuker uit te laten zien kan je natuurlijk ook besluiten om de cakejes te gaan versieren. Dat is iets wat veel op kinderfeestjes wordt gedaan, maar dat is niet voor niets! Versierde cakejes smaken voor je gevoel toch net iets lekkerder dan saaie niet versierde cakejes. Ga dus voor versieren!

Haal allemaal leuke creatieve spulletjes in huis. Zo verkopen ze ook speciale stiften voor bakken. Deze stiften hebben hele vrolijke kleurtjes en je kan de saus gewoon opeten! Lekker en erg vrolijk. Ook kan je gaan voor marsepeinen versieringen. Dit ziet er vaak heel erg mooi uit, maar is wel redelijk duur om te kopen. Maar wanneer jij bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid cakejes moet versieren zou ik je het wel zeker willen aanraden. Het resultaat mag er namelijk zeker wezen.

Verzin iets wat je nog nooit eerder hebt gezien! Deze cakejes vond ik persoonlijk erg leuk. Je wordt alleen al helemaal vrolijk van hoe ze eruit zien, laat staan van hoe ze smaken.

Als ik jou een tip mag geven zou ik je willen adviseren voor inspiratie het internet even te gaan raadplegen. Je zal versteld komen te staan van alle leuke foto’s van versierde cakejes die je vind wanneer je hier op google naar zoekt. Echt een aanrader! Aap de versieringen van andere niet helemaal na, maar geef er je eigen draai aan. Zo heb je toch het idee dat je het zelf hebt bedacht.

Wat vrolijk zeg!

Of ga voor een lekkere oreo als versiering. Dit ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar smaakt ook nog eens heerlijk!

Leuk voor een kinderfeestje!

weheartit.com

Authored by: Redactie