Mini sandwiches high tea

Bij de high tea kunnen mini sandwiches worden gemaakt. Deze zijn niet alleen lekker en zien er leuk uit, maar het is ook erg leuk om ze te maken. Ik maak ze vrijwel wekelijks als mijn vriendinnen op bezoek komen. Ik geniet er van, de voorbereidingen kosten me wel veel tijd, maar dat is omdat ik er graag veel tijd en aandacht aan besteed. Heb je binnenkort een high tea en wil je het net als ik gegarandeerd laten slagen? Maak dan eens wat lekkere sandwiches klaar. Als uitgangspunt nemen we even een high tea voor twaalf personen.

ht

Verschillende soorten mini sandwiches
De soorten sandwiches die je gaat maken zullen afhankelijk zijn van je voorkeur en de voorkeur van je gasten als je die ten minste kent. Zorg in elk geval dat je verschillende mini sandwiches hebt en iedereen zal mee smullen. De basis is iedere keer hetzelfde. Zorg dat je twee casinobroden hebt, bruin en wit, zonder korst. Zorg voor vier soorten beleg. Na afloop heb je een theedoek nodig zodat je alles af kunt dekken en dan koel kunt bewaren. Maar ik leg nu eerst uit welke mini sandwiches je kunt maken.

tea

Ingrediƫnten en bereiding mini sandwiches voor high tea
In totaal heb je twintig tot dertig minuten nodig om de sandwiches te maken. Het zijn hartige hapjes. Je kunt komkommer sandwiches maken, voor twaalf personen heb je ongeveer een halve komkommer nodig, zout en roomkaas met verse kruiden. Wil je ook tonijn sandwiches maken dan heb je een blikje tonijn op water nodig, sandwichspread kun je naar eigen smaak kiezen, mayonaise, peper, zout en paprikapoeder. Zalm sandwiches horen er ook bij dan heb je 50 gram roomkaas nodig, een theelepel geraspte mierikswortel, een eetlepel gehakte dille, peper, zout en 150 gram gerookte zalm. Als laatste kun je nog ei sandwiches maken. Gebruik dan vier eieren, twee eetlepels mayonaise, twee eetlepels geraspte belegen kaas, drie gedroogde tomaatjes, peper, zout en fijngehakte basilicum. Als je alle producten in huis hebt, kun je de sandwiches beleggen, dan goed afdekken of meteen opdienen!

Authored by: Celine

Geef een reactie