Mintgroene jurk met kralen

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je zeker niet mag missen! Heb jij binnenkort een feestje? Let dan goed op, want de musthave van vandaag is perfect te dragen op een feestje. Wij kwamen namelijk deze mooie mintgroene jurk met kralen tegen bij Nelly.

Het is een knielange off shoulder dress gemaakt van mintgroene bandage met mooie kralen aan de voorkant. Mintgroene items zijn nog altijd erg hot voor in de zomer, maar ook prima voor naar een feestje. Deze jurk sluit je met een rits en een haakje aan de achterzijde. Combineer de jurk met een paar mooie high heels en een bijpassende clutch. Hou het verder wel rustig qua sieraden, door de kralen aan de voorkant is de jurk al best druk.

Hebben jullie deze mintgroene jurk al gespot bij Nelly? Bekijk de leuke jurk met kralen hieronder en shop hem snel online bij Nelly voor €289,95. De jurk heeft een wat hoger prijskaartje, maar voor een gala mag je het natuurlijk wel groot aanpakken. Wat vinden jullie van deze mintgroene jurk met kralen van Nelly?

19

Nelly. €289,95.

Authored by: Celine

Geef een reactie